torsdag 30 juli 2009

Sjukt sjuk natt

Natten har varit katastrofal.

Lilla I somnade halv tio i går kväll, sov 40 minuter och vaknade hysterisk. Det gick inte att få henne att somna om, utan först efter en sen kvällstur i vagnen somnade hon en stund. Och vaknade hysterisk. Vagnen igen. Och igen. Och igen...

Våra små idylliska radhusgator får en spöklik känsla över sig mitt i sommarnatten, speciellt när man går runt med en hulkande, snyftande bebis i vagnen. Under småtimmarna vaknade hon sådär var 40:e minut, ledsen och tämligen otröstlig.

Fy 17 vad hemskt det är att se sin lilla stumpa lida så. Och så är det bara vanliga, simpla vattkoppor. Tror jag. Prickarna har ännu inte utvecklats till blåsor och det finns ju en liten orosunge i mitt huvud. Tänk om det är något annat, något allvarligt? På vissa ställen är det stora kluster av prickar/utslag och det ser nästan ut som ett enda stort sår. Under blöjan är det värst. Kanske ska man prova svampmedicinen, kan hon ha fått svamp igen, samtidigt med prickarna..?

På vårdcentralen är vi inte välkomna, utan eventuellt kan vi få klådstillande medicin utskrivet per telefon. Doktorn hör av sig. Eller så får vi komma till huvudentrén och bli mötta för att göra undersökning i bilen! Man kan inte heller maila bilder, eftersom de inte har e-post. Vad hände med den där Internetmedicinen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar