fredag 15 maj 2009

Shopping med fredagssjukor

Äh, borde ju ha fattat att I inte bara var hostig och snorig, hon har förstås feber också. Det förklarar dagens allmänna gnällighet och oförmåga att sova. Jag har liksom blundat för symptomen och tänkt att "lite snor och några hostattacker gör väl ingen sjuk bebis". Men jo, det gör det. Fredagar är uppenbarligen sjukdagar i denna familj.

Även G är i dålig form, hon somnade i soffan för nån timme sedan efter ett eeevigt gnällande när vi var i stora gallerian på eftermiddagen. Hon fick ändå köpa lite saker som hon ville ha, men inte höjde det livsandarna. Med vår vanliga tur är väl hon på väg att bli sjuk igen hon också.

Nej, G har inte lärt sig att shoppa sig lycklig, men det kommer väl. Hon fick
1) ett lagom sött linne med spetskant eftersom hon ständigt envisas med att vilja sätta på sig det enda linne hon i övrigt äger. Nu har hon alltså två.
2) Därtill köpte vi en baddräkt till sommaren, inköpt på Stadium i präktigt sportig modell. Hon själv tittade på de blommiga bikinisarna, men nöjde sig ändå till slut med mammas val.
3) Och slutligen blev det en present till söndagens kalasvärd, en gosse som fyller fyra. Han får en ficklampa. Inte heller det G:s förstahandsval, men jag ruttnar inifrån av att köpa en massa skräpleksaker till andras barn som jag aldrig skulle köpa till mitt eget. Präktig var ordet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar