tisdag 11 augusti 2009

Jobbe?

Tisdag idag.

Sedan onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag... och sedan ska jag jobba.

Hjälp! Har ju alldeles glömt av hur man gör. Har en vag aning om att det serveras beskt kaffe och frukt ett par gånger i veckan. Men kontoret har flyttat och jag vet inte ens på vilken plats jag ska sitta. Uh, det känns motigt det här.

Mindre motigt är att umgås med lilla I. Gud, hon är en liten guldklimp! Så himla mysig så det gör ont att tänka sig att vara ifrån henne hela dagarna. Hon pysslar och grejar med sina leksaker och inredningen i köksskåpen hela dagarna. Detta pyssel ackompanjeras av en evig svada som ömsom låter som hebreiska, ömsom kinesiska. Och ibland drar hon till med några repliker från Svenske kocken. :-)

Emellanåt vill hon mysa, klättra runt på mamman och lämna snorsträngar (hon blev förkyld ovanpå prickarna-som-inte-var-vattkoppor) mest överallt. Eller leka tittut, ge-och-ta eller någon annan trevlig aktivitet som mamman också får vara med på.

Kan man hävda att man måste få ta med sig bebisen till kontoret för att få sin dagliga dos av snortsträngar, blöta pussar och tittut-lekar?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar